Υλικά για 2 μερίδες
- 100 g ημίσκληρο ελαφρύ ΔΟΪΡΑΝΗ, τριμμένο
- 4 αυγά, μεσαία
- 1 αβοκάντο
- 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- μαϊντανό για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Σπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και τα αφήνουμε στην άκρη. Αφαιρούμε τη σάρκα από το μισό αβοκάντο διαλύοντας τη με ένα πιρούνι μέσα στη φλούδα και τη μεταφέρουμε στο μπολ με τα αυγά. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το ημίσκληρο ελαφρύ ΔΟΪΡΑΝΗ και ανακατεύουμε με το πιρούνι μέχρι να σπάσουν τα αυγά και να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μείγμα από το μπολ. Ψήνουμε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς με μια σπάτουλα σιλικόνης. Μεταφέρουμε τα scrambled eggs σε ένα πιάτο.
Αφαιρούμε με ένα κουτάλι ολόκληρη τη σάρκα από το άλλο μισό αβοκάντο και το κόβουμε σε πλάγιες φέτες και το μοιράζουμε πάνω από τα αυγά.